Medlemskap

Humanisterna Örebro är en lokalavdelning till Humanisterna. Om du vill bli medlem, går du in här. Vi behöver ditt stöd.

måndag 25 maj 2015

Idrott - den nya religionen?


Vårterminen börjar gå mot sommarlov och semester, men Humanisterna Örebro har ytterligare några aktiviteter innan sommaren.
Idrott - den nya religionen? Torsdag 28 maj kl. 18.30 är det dags för Agneta Bloms föredrag på ABF, Drottninggatan, Örebro. Gratis inträde.
Humanistpub - Sista pubkvällen med samtal om livets stora frågor torsdag 4 juni från kl. 18.30 på Bishops Arms, Örebro. Inget program utan som vanligt diskuterar vi det som faller oss in. Några möjliga diskussionsämnen - Varför har riksdagen beslutat att skolor kan arrangera skolavslutningar som inte är till för alla elever? Är Muhammed helig enligt Muhammed? Hur ser den himmelska tillvaron ut för muslimska kvinnor? Hur ska vi hantera hemkomna IS-soldater som inte själva genomfört övergrepp? Titta efter en person i vit humanist-T-shirt.
Våravslutning - Svalnäs måndag 15 juni från kl. 18.30. Svalnäs är den kommunala raststugan väster om sjön Tysslingen. Var och en tar med sig mat och dryck. Här ligger raststugan: Örebro Norra Svalnäs - kartor på Eniro  Parkering på västra sidan vägen, stugan ligger öster om vägen ner mot sjön.

 
 

 
 
 
 
 
Sverige — Örebro Norra Svalnäs på Eniros kartor.
Förhandsgranskning av Yahoo
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar